La Societat Catalana d’Història de la Medicina al segon volum del Llibre commemoratiu del 150è Aniversari de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques

08/05/2023

S’ha publicat recentment el segon volum del Llibre commemoratiu del 150è Aniversari de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, en el que han tingut opció a la paraula totes les entitats territorials i les societats científiques que composen l’Acadèmia.

El volum sencer està disponible, en format PDF, al següent enllaç: https://institucional.academia.cat/docs//llibres-historia/llibre_150_aniversari_VII__.pdf

El capítol corresponent a la Societat Catalana d’Història de la Medicina es troba a les pàgines 247 a 260 d’aquest volum.

Adjuntem el PDF que correspon a aquest capítol, que inclou informació general de la SCHM així com un article que revisa la història de la Societat.

La SCHM i la seva història són el resultat de l’activitat de tots els socis i sòcies, així com de les successives juntes, que han estat treballant ininterrompudament des de fa gairebé mig segle.

Moltes gràcies a tots i a totes!